Regnbuen ny utgave 3

Regnbuen ny utgave 3 - Liv-Astrid Egge, Tove Larsen, Kristin Eli Strømme | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv-Astrid Egge, Tove Larsen, Kristin Eli Strømme
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Regnbuen ny utgave 3.pdf
ISBN
4020973299772

BESKRIVELSE

Lærerens bok er sentral i verket. Den inneholder mål, metoder, solid bakgrunnsstoff, oppgaver og aktiviteter knyttet til de fem grunnleggende ferdighetene i Kunnskapsløftet. Her fins et bredt utvalg av forslag til samtaler, litteratur, sanger, praktiske aktiviteter og kunst- og håndverksoppgaver. Transparentene som i tidligere utgave kom i en egen perm, er nå integrert i Lærerens bok. Storyline-opplegg og ulike typer konkretiseringsmateriell er knyttet til enkelte av temaene. Lærerens bok er en viktig idébank for planlegging av en undervisning tilpasset lokale forhold.

0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå. ) kr 127 kr 102.

Arbeidsbøkene er selvinstruerende. Kjøp Regnbuen Ny utgave 4 Grunnbok fra Norske serier Grunnbøkene har både et lekent preg og en tydelig struktur. Symboler og fargekoder gjør det lett å orientere seg.

RELATERTE BØKER