Matte overalt 4a

Matte overalt 4a - Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Matte overalt 4a.pdf
ISBN
4217394332641

BESKRIVELSE

Matte overalt er eit læreverk i matematikk for grunnskulen. I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrande. Eit stort og mangfaldig oppgåveutval og gode, praktiske lærarrettleiingar gjer det lett å lage spennande og varierte opplegg utan mykje førearbeid. Matte overalt - formidlar matematikken gjennom situasjonar som elevane kjenner igjen - motiverer elevane gjennom opne og utforskande oppgåver og ein fornuftig progresjon - gjer det enkelt for læraren å planleggje og gjennomføre god, variert undervisning Lærarrettleiinga har faksimilar av sidene i grunnboka og er lett å bruke i klasserommet. På alle oppslaga finn du læringsmål, utstyrsliste, pedagogiske tips og instruksjonar til alle oppgåvene. Det er forslag til varierte og motiverande aktivitetar som passar til innhaldet på kvar side i grunnboka, og differensierte opplegg til «Meir hjelp» og til «Meir utfordring». Ho inneheld mange spennande kopioriginalar til bruk i undervisninga.

Å knytte ferdigheter til forståelse gir en meningsfull og spennende undervisning. Gjennom fotoillustrasjoner og eksempel fra kjente situasjoner kommer matematikken nær virkeligheten. Kjøp Matte overalt 2a fra Bokklubber Matte overalt er et læreverk i matematikk for grunnskolen.

3 - Gonging Matte overalt er et læreverk i matematikk for grunnskolen. I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrende.

RELATERTE BØKER