Bjørnen sover

Bjørnen sover - Bjørn Arild Ersland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Arild Ersland
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Bjørnen sover.pdf
ISBN
5637941092194

BESKRIVELSE

Bjørnen sover gjennom hele vinteren, uten å spise, drikke eller gå på do. Men hvordan greier den det? Og hva gjør den egentlig før den legger seg? I Bjørnen sover følger vi bjørnen gjennom et helt år. Vi får svar på hvordan bjørnekroppen fungerer, lærer hva man bør gjøre i møte med en bjørn og vi får et innblikk i det aller nyeste innen bjørneforskning. Bjørnen sover er en morsom og lærerik bok om for barn fra 5 år og oppover.

It is not dangerous If we just go carefully But then one can, But then one can Bjørnen sover, bjørnen sover, i sitt lune hi; den er ikke farlig, bare vi går varlig, Men man kan nok, men man kan nok aldri være trygg. Da «våkner» plutselig bjørnen og er rasende.

Sanglek: Et barn ligger på gulvet og «sover" mens de andre går rundt i ring. Når sangen er slutt, «våkner» bjørnen og springer etter de andre.

RELATERTE BØKER