Alternativ

Alternativ Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Alternativ.pdf
ISBN
5421528141693

BESKRIVELSE

Alternativhåndboken utgave 2 er fullspekket med spennende historier/artikler og nyttig informasjon om alternative behandlingsformer og utøvere. #11; Bokens lesedel inneholder 50 nye og spennende historier innsendt fra våre lesere.#11; Mystiske og historiske beretninger fra bl.a. Utstein Kloster, Sande Prestegård, Elingaard og Arendal Gml.rådhus.#11; Portrettet .Spennende mennesker. men bl.a. Tore Lomsdalen, Vera Kaspersen og Samin Madsen.#11; I delen .Akuelt. kan man bl.a. lese om organisasjonen Fritt Helsevalg, lære å bruke søkevinkler og informasjon om bruk av pendel.#11; Finn din behandler eller behandlingsmetode. Presentasjon av 75 alternative behandlingsmetoder og behandlere over hele landet.#11; Alternativhåndboken er mye mer enn et oppslagsverk. Boken gir leseren valgmuligheter.

Skriv gjerne all informasjon du har om det originale garn (og evt. en link til det på nettet), så vender vi tilbake med et svare så snart vi har funnet en løsning til deg. Bergen kompetansesenter for læringsmiljø (BKL) hjelper skoler med å legge til rette tilbudet for elever med samhandlingsvansker.

UDI og kommunen inngår da en avtale ... Alternativ Data AS Fokserødveien 31 3241 SANDEFJORD Tlf. +47 932 51 800 E-post: [email protected] Org.nr.

RELATERTE BØKER