Uskyldig offer

Uskyldig offer - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Uskyldig offer.pdf
ISBN
6915118997405

BESKRIVELSE

Nora har søkt tilflukt hos en klok kone i de finske skoger, men en ulveflokk gjør det utrygt å ferdes i traktene. Hjemme på Tønset lar Anna en tater ved navnet Vandreren bo på Øvre Garmo, men Atle blir mistenksom når han finner en pistol blant mannens eiendeler. Idet markedsdagene begynner, dukker Ulrikka og Jone opp. De har ett og annet å fortelle om Vandreren. "Hva skjedde med familien hans?" spurte Anna med ett. "De ble drept mens de sov." Anna stirret forferdet på Ulrikka. "Det ryktes at Vandreren er på utkikk etter gjerningsmannen." Anna rynket pannen. "Det kommer mye folk til markedsdagene. Kommer drapsmannen til Tønset? Er det derfor Vandreren har gitt seg til her?"

FOTO: KARL BRAANAAS. Uten å fyre opp noe fyrverkeri, endte feiringen med et langt sykehusopphold og et blindet øye for James Jeyarajah. Et uskyldig offer I en fengslende historie om makten fortiden har over nåtiden, forteller den kritikerroste forfatteren Antoinette van Heugten om en kvinne hvis lille barns liv er i ytterste fare.

Tilbake til søkeresultater. Uskyldig offer Frid Ingulstad (Pocket) Tips en venn 99 kr Antall .

RELATERTE BØKER