To kan holde på en hemmelighet

To kan holde på en hemmelighet - Karen M. McManus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen M. McManus
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
To kan holde på en hemmelighet.pdf
ISBN
7651865003281

BESKRIVELSE

Forfatteren bak bestselgeren En av oss lyver er tilbake med nok en spennende thriller!Echo Ridge er en ganske alminnelig amerikansk småby som Ellery har hørt mye om helt fra hun var liten. Tanten hennes forsvant nemlig derfra som 17-åring. For fem år siden ble småbyen igjen satt på kartet da en avgangselev på high school ble funnet drept. Det er denne byen Ellery plutselig blir nødt til å flytte til. Og ikke nok med det: Hun må bo hos bestemoren sin, som hun knapt kjenner.Ved første øyekast virker småbyen hyggelig, men under overflaten skjuler den mange hemmeligheter. Før skoleåret har rukket å komme i gang, truer en ukjent avsender byen med at høstsemesteret kommer til å bli like farlig som for fem år siden. Og ikke lenge etter blir en avgangselev meldt savnet.Ellery har vokst opp med hemmeligheter. Moren hennes har mange. Bestemoren hennes også. Hemmeligheter kan være farlige. I Echo Ridge gjør en klokt i å holde hemmelighetene for seg selv.

Bestemoren hennes også. Hemmeligheter kan være farlige.

Tanten hennes forsvant nemlig derfra som 17-åring. Det kan være vanskelig å holde på en hemmelighet, men man må som sagt se på det som en tillitserklæring - og så kan det være lurt å sette seg inn i den andre personens situasjon. Det er ikke særlig all right å betro seg til noen som ikke klarer å holde på hemmeligheten. Forfatteren bak bestselgeren En av oss lyver er tilbake med nok en spennende thriller!Echo Ridge er en ganske alminnelig amerikansk småby som Ellery har hørt mye om helt fra hun var liten.

RELATERTE BØKER