Tenk som en munk

Tenk som en munk - Jay Shetty | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jay Shetty
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Tenk som en munk.pdf
ISBN
2186287374810

BESKRIVELSE

Shetty vokste opp i en familie der du kunne bli en av tre ting - en lege, en advokat eller en fiasko. Familien hans var overbevist om at han hadde valgt alternativ tre: i stedet for å delta på universitetseksamen, dro han til India for å bli munk, for å meditere hver dag i fire til åtte timer og vie livet sitt til å hjelpe andre.Etter tre år fortalte en av lærerne hans at han ville ha mer innvirkning på verden hvis han forlot munkenes vei for å dele sin erfaring og visdom med andre. Gjeldstynget, og uten gjenkjennelige ferdigheter på CVen, flyttet han hjem i Nord-London sammen med foreldrene. Shetty gjenopptok kontakten med gamle skolevenner - mange som jobbet for noen av verdens største selskaper - som opplevde enormt stress, press og ulykkelighet, og de inviterte Shetty til å trene dem på velvære, formål og oppmerksomhet. Siden den gang har Shetty blitt en av verdens mest populære tankeledere. I denne inspirerende boken trekker Shetty på tiden sin som munk for å vise oss hvordan vi kan fjerne veisperringene for potensialet og kraften vår. Ved å kombinere eldgammel visdom og hans egne rike opplevelser i ashrammet, avslører «Å tenke som en munk» hvordan du kan overvinne negative tanker og vaner, og få tilgang til roen og hensikten som ligger i oss alle. Han forvandler abstrakte leksjoner til råd og øvelser vi alle kan bruke for å redusere stress, forbedre forhold og gi gavene vi finner i oss selv til verden. Shetty beviser at alle kan - og bør - tenke som en munk.JAY SHETTY er en historieforteller, podcaster og tidligere munk. Shetty's visjon er å få visdom til å bli viral. I 2017 ble han utnevnt i Forbes 30 Under 30 for å være en «game changer» i medienes verden.

«Vi får se hvor lenge han kommer til å smile det lille smilet sitt,» sa businessmannen selvsikkert til seg selv, og begynte umiddelbart å fornærme munken på det groveste. Han bannet og steiket som best han kunne. Tenk på dette neste gang noen fornærmer deg! Av og til kommer vi opp i utfordrende situasjoner hvor det er lett å enten ta seg nær av det den andre personen sier, ...

Jeg dro til min venn en uke etter opplevelse. Der var alt blitt rolig og ting var som tiden før Munken flyttet inn. Munken Vendt (1902) er et versedrama i åtte akter, der Hamsun i likhet med Ibsen i Peer Gynt (1867) benytter knittelvers..

RELATERTE BØKER