Skriveforståelse 4

Skriveforståelse 4 - Hanne Solem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Skriveforståelse 4.pdf
ISBN
5450306383693

BESKRIVELSE

Boka knytter opplæring i rettskriving til leseopplevelse. Hvert oppslag behandler ett tema innenfor rettskriving. Gjennom humoristiske tekster, illustrasjoner og oppgaver arbeider elevene med et variert utvalg av relevante ord som gjør dem bevisst på riktig skrivemåte. Det er små diktater knyttet til hvert kapittel. Primærmålgruppe: 4. trinn 48 sider.

Hvert oppslag behandler ett tema innenfor rettskriving. Gjennom humoristiske tekster, illustrasjoner og oppgaver arbeider elevene med et variert utvalg av relevante ord som gjør dem bevisst på riktig skrivemåte. -av Runar Ragnarson Brataas Vi har i høst arbeidet med rettskriving i serien Skriveforståelse på 3.-4.

Den tar utgangspunkt i skriving som grunnleggende ferdighet og fem skrivehandlinger: å forestille seg, å beskrive, å overbevise, å utforske, å reflektere. Vår pris 179,-. Boka knytter opplæring i rettskriving til leseopplevelse.

RELATERTE BØKER