Oppdateringer 2

Oppdateringer 2 - Pål Norheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Norheim
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Oppdateringer 2.pdf
ISBN
4494034945404

BESKRIVELSE

I Oppdateringer 2 forsetter Pål Norheim arbeidet i dagboksjangeren. De nye oppdateringene er en videreføring og en videreutvikling av skrivepraksisen i Oppdateringer fra 2014, som høstet svært gode kritikker og som ble nominert til Brageprisen. Tekstene tar opp i seg alt fra eksistensielle tanker og spørsmål, drømmer, lektyre, refleksjoner rundt samfunn og politikk, til eksotiske reiseskildringer, observasjoner og minner fra land som Marokko, Tunisia og Etiopia. Noen av tekstene er tidligere oppdateringer publisert på Facebook som nå er redigert, noe som er årsak til språkets friskhet og refleksjonenes bredde og letthet.

Den vil bare restarte seg selv, å jeg finner ikke noen enkel måte å utsette oppdateringer. Oppdateringer 2 vil bli utgitt i november 2017. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets I Oppdateringer 2 forsetter Pål Norheim arbeidet i dagboksjangeren.

Åpne kontrollpanelet ved å trykke Windows-logotasten + X for å se en liste over kommandoer og alternativer, og klikk deretter Kontrollpanel.. Velg System og sikkerhet..

RELATERTE BØKER