Marte og mormor og mormor og Morten

Marte og mormor og mormor og Morten - Anne-Cath. Vestly | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Cath. Vestly
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Marte og mormor og mormor og Morten.pdf
ISBN
2054253179885

BESKRIVELSE

Dette er tredje lydbok i serien om mormor og de åtte ungene. Den har 4 CD-er og leses av Anne-Cath. Vestly. Kjenner du huset i skogen og alle som bor der? Nå er det høst, og Marte og mormor synes mørket er veldig skummelt! Den store familien kan for første gang feire jul og nyttår i huset sitt. Nyttårsaften spiser de grøt, og oppi den grøten er det en eneste mandel. Den som får mandelen kan ønske seg noe. Hvem tror du får ønsket sitt oppfylt? Påskeferien nærmer seg, og mormor begynner å lengte etter å komme seg på fjellet. Det smitter over på de andre også, enda de nesten ikke vet hva fjellet er. Mormor ordner opp og det blir fjelltur på alle sammen.

Nyttårsaften spiser de grøt, og oppi den grøten er det en eneste mandel. Marte og mormor og mormor og Morten. 4.49 311 5 Forfatter: Anne-Cath.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Produktfakta. Utgitt: 2005 : Format: 4CD : Sjanger: Barn ... Marte Og Mormor Og Mormor Og Morten (4cd), an album by Anne-Cath.

RELATERTE BØKER