Maktreisen

Maktreisen - Jackie Collins | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackie Collins
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Maktreisen.pdf
ISBN
9664867983026

BESKRIVELSE

Den russiske milliardæren, Aleksandr Kasianenko, vil feire kvinnen han elsker, den sexy supermodellen Bianca, med et cruise om bord på sin nye luksusyacht, Bianca. Med seg på jomfruturen inviterer de fem rike og mektige par: en maktsyk senator og hans ulykkelige kone; en verdenskjent filmstjerne og hans unge kjæreste; en berømt engelsk fotballspiller og hans kone, interiør-designer for de rike og berømte; en latinamerikansk sangsensasjon og hans eldre, engelske partner og en krigsreporter og hans asiatiske journalistvenninne.Alt ligger til rette for noen vidunderlige og luksuriøse dager ombord på Bianca. Men også de rike og berømte har sine hemmeligheter, som på ingen måte må avsløres, og ikke alle om bord er den de gir seg ut for å være. Maktkamp, intriger og konspirasjoner ingen hadde forestilt seg, venter dem. Kasianenkos landsmann og erkefiende, Sergei Zukov, vil hevne sin døde bror. Ved Mexicos kyst venter han sammen med verdens mest beryktede pirater for å ta den endelige hevn.Drømmeferien blir et mareritt for noen, andre oppnår heltestatus, men ikke alle kommer derfra med livet i behold.Maktreisen starter nå!«Avlys alle avtaler, skru av telefonen og bare nyt»mirror

Tilbake til søkeresultater. Maktreisen Jackie Collins (Innbundet) Tips en venn 302 kr Midlertidig utsolgt.

Transit og Vidarforlaget. For den som synes det er en heller kronglete betegnelse, kan det meldes med det samme: Fra nå av vil forlagene bruke fellesbetegnelsen Bokhuset Bokvennen for sine ... Kjøp Russiske kvinner på Kelkoo.

RELATERTE BØKER