Maktreisen

Maktreisen - Jackie Collins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackie Collins
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Maktreisen.pdf
ISBN
7264136525110

BESKRIVELSE

Den russiske milliardæren, Aleksandr Kasianenko, vil feire kvinnen han elsker, den sexy supermodellen Bianca, med et cruise om bord på sin nye luksusyacht, Bianca. Med seg på jomfruturen inviterer de fem rike og mektige par: en maktsyk senator og hans ulykkelige kone; en verdenskjent filmstjerne og hans unge kjæreste; en berømt engelsk fotballspiller og hans kone, interiør-designer for de rike og berømte; en latinamerikansk sangsensasjon og hans eldre, engelske partner og en krigsreporter og hans asiatiske journalistvenninne.Alt ligger til rette for noen vidunderlige og luksuriøse dager ombord på Bianca. Men også de rike og berømte har sine hemmeligheter, som på ingen måte må avsløres, og ikke alle om bord er den de gir seg ut for å være. Maktkamp, intriger og konspirasjoner ingen hadde forestilt seg, venter dem. Kasianenkos landsmann og erkefiende, Sergei Zukov, vil hevne sin døde bror. Ved Mexicos kyst venter han sammen med verdens mest beryktede pirater for å ta den endelige hevn.Drømmeferien blir et mareritt for noen, andre oppnår heltestatus, men ikke alle kommer derfra med livet i behold.Maktreisen starter nå!«Avlys alle avtaler, skru av telefonen og bare nyt»mirror

Alt som teller bok - Ingrid Ovedie Volden .pdf. Arbeidsgiver og ansatte bok Otto Risanger pdf Maktreisen.

Legg i ønskeliste. Ønsker du å laste ned en Theas little kitchen-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Theas little kitchen og andre bøker av forfatteren Thea Bolstad. Det var imidlertid to ting som svekket historien for min del. Den ene var autoritetspersonens historie om hans "rise to power" som jeg synes var utrolig lite troverdig.

RELATERTE BØKER