Julebrevpikene

Julebrevpikene - Karin Bjørset Persen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Bjørset Persen
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Julebrevpikene.pdf
ISBN
8737086262090

BESKRIVELSE

For et skryt! For noen løgner! Magnhild har fått den snobbete søsteren Magdalenas årlige julebrev og freser av sinne. Nå er det nok. Sammen med fire venninner starter Magnhild et opprør: ærlige julebrev!Damene fra Bjørkvik i Finnmark aner ikke at motstandsbevegelsen mot fasadegnikking skal skape en farsott. Ærligheten vekker oppsikt i hele Norge - ja, til og med helt til Sverige - og damene havner i tabloidavisene og på direktesendt frokost-tv.Julebrevpikene er en sarkastisk og morsom roman om venninner, søsterforhold og kvinners opprør mot kravet om det perfekte liv.

Karin Bjørset Persen. Legg i ønskeliste ... Julebrevpikene er en koselig juleroman skrevet av den norske forfatteren Karin Bjørset Persen..

Det er helt utrolig! Julebrevpikene er en koselig juleroman skrevet av den norske forfatteren Karin Bjørset Persen.. Det er helt utrolig! Magnhild har fått den snobbete søsteren Magdalenas årlige julebrev og freser av sinne.

RELATERTE BØKER