I dine armer

I dine armer - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
I dine armer.pdf
ISBN
1248739528592

BESKRIVELSE

Andrines liv henger i en tynn tråd. Kan hun overleve døden i isvannet? Kan hun komme over tapet av barnet og Isak som er i ferd med å forsvinne for henne? Eller tar alt en ny vending? Spiller det uansett noen rolle, når drapsmannen nok en gang har festet blikket på Andrine?"Kyss meg, Andrine. Bare én gang - en siste gang." Han så forpint på henne, og hun så på leppene hans. Så bøyde hun seg ned og kysset ham. «Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner.» Kari Høyholm, bokelsker

Hvor alt er godt. Hvor verden rundt bare forsvinner.

Pris kr 100 (spar kr 14). Se flere bøker fra Jorunn Johansen. I dine armer Det finnes visse ting Maggie ikke forteller til noen andre enn terapeuten sin, ting hun absolutt ikke ville si til sjefen sin.

RELATERTE BØKER