Hvorfor barnet koker i polentaen

Hvorfor barnet koker i polentaen - Aglaja Veteranyi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aglaja Veteranyi
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Hvorfor barnet koker i polentaen.pdf
ISBN
1641594697496

BESKRIVELSE

Hvorfor barnet koker i polentaen er en intens og rystende oppvekstfortelling om et flyktningbarns jakt på tilhørighet i en fremmed verden. Romanen kom opprinnelig ut i 1999, men oppleves i dag som mer aktuell enn noen gang.To unge søstre i en sirkusfamilie jakter på faste holdepunkter i en tilværelse preget av sirkusets kunstige verden og et omflakkende liv. For å glemme sin engstelse for moren, som risikerer å styrte i døden under hver eneste opptreden, må søstrene fortelle hverandre historier. Og jo barskere tilværelsen blir, jo mer grufulle blir historiene, som for eksempel den om barnet som koker i polentaen.Oversatt og med etterord av Peter F. Strassegger.

2018 veröffentlichte er mit Aglaia Veteranyis Hvorfor barnet koker i polentaen. seine erste Übersetzung ins Deutsche. Hvorfor barnet koker i polentaen, roman av Aglaja Veteraniy, oversatt fra tysk, Cappelen Damm (2018) Referanser.

To unge søstre i en sirkusfamilie jakter på faste holdepunkter i en tilværelse preget av sirkusets kunstige verden og et omflakkende liv. For å glemme sin engstelse ... Pris: 169,-.

RELATERTE BØKER