Gjennom skjærsilden

Gjennom skjærsilden - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Gjennom skjærsilden.pdf
ISBN
7460417277724

BESKRIVELSE

Oda er nervøs. Hun skal synge tre soloer på en stor konsert i København, som vil få stor betydning for hennes videre karriere.Ole Even har fått lov til å invitere Brita på ball på Høgås, og kan ikke vente med å se henne igjen.Trond har blitt så stille. Han pines av dårlig samvittighet over sidespranget med Dorbet, og vet at han aldri må fortelle det til en sjel. Dorbet og Ola kom ruslende. Igjen slo det Maren hvor vakker Dorbet var. Hun hadde på seg en hvit sommerkjole, huden var gyllenbrun, og sommerbrisen lekte med det lange, lyse håret som hang løst om ansiktet hennes. På hodet hadde hun en blomsterkrans. - Kjem du berrføtt? sa Mali overrasket. - Og med blomsterkrans i håret? - Er det ikkje fest, da? lo Dorbet.

Navnet kommer av de første ordene i messens introitus (inngangssang): «Requiem aeternam dona eis, Domine», som betyr «Gi dem den evige hvile, Herre». Andre latinske betegnelser på messen for de døde er missa pro defunctis og missa defunctorum.

Hun skal synge tre soloer på en stor konsert i København, som vil få stor betydning for hennes videre karriere. Ole Even har fått lov til å invitere Brita på ball på Høgås, og kan ikke vente med å se henne igjen. Gjennom skjærsilden .

RELATERTE BØKER