Et monster overnatter

Et monster overnatter - Mats Wänblad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Wänblad
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Et monster overnatter.pdf
ISBN
6151332896214

BESKRIVELSE

En kul og monsterskummel overnattingsfortelling En overraskende monsterfortelling Boris skal overnatte hos Ebba. Kjempegøy, synes Ebba. De får være oppe så lenge de vil, og Ebba har satt fram overnattingsmat. Men Boris virker ikke særlig fornøyd. Han lengter hjem. Han er ikke vant til godteri, putekrig og sprø godnatthistorier. Og Boris pleier ikke å sove om natten ...

Forfatter: Mats Wänblad Illustratør: Pelle Forshed Oversetter: Elisabeth Bjørnson Utgivelsesår: 2019 48 sider 1. utgave Bokmål ISBN/EAN ... www.gyldendal.no Kjøp Et monster overnatter fra Tanum En kul og monsterskummel overnattingsfortelling En overraskende monsterfortelling Boris skal overnatte hos Ebba.

Han sover i skapet, og henger opp ned, og er ikke vandt med å sove borte ej heller på natta. 🙂 Les mer og kommenter Et monster overnatter - av Mats Wänblad.

RELATERTE BØKER