Dyrene på gården!

Dyrene på gården! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Dyrene på gården!.pdf
ISBN
6849500590301

BESKRIVELSE

Stor og fargerik lydbok full av spennende bondegårdslyder! Ingen travle smårollinger klarer å holde fingrene fra de ti lydknappene og etterligne de kjente gårdslydene i denne boka, som har fargerike fotografier på hver eneste side. De solide fanene gjør det lett for barna å finne fram til husdyr de liker, og korte tekster gir faktakunnskap som gjør dyre- og maskinlydene enda mer spennende.

Her kan du møte kaniner, høner, geiter, gjess og ullgriser. ← Older Post. Hvert dyr har også et taktilt element hvor barnet kan kjenne på … LES MER pelsen.

Nå kan gårdbrukere lære mer om hvordan gårdsdyr kan bidra til å skape en god og inkluderende velferdstjeneste på gården. GPS - Dyrene på gården (GC6JJ4X) was created by Olet og Vesla89 on 8/19/2016. It's a Regular size geocache, with difficulty of 2, terrain of 2.5.

RELATERTE BØKER