Den stygge andungen

Den stygge andungen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Den stygge andungen.pdf
ISBN
8539184582994

BESKRIVELSE

Mennesker som har både psykiske lidelser og et rusproblem faller ofte mellom flere stoler i behandlingsapparatet, og kunnskapen er for liten om hva slags hjelp slike pasienter mottar. Østnorsk kompetansesenter, Sykehuset Innlandet utlyste derfor skrivestipendier til ansatte, pårørende og brukere ved et psykiatrisk sykehus i Norge. Bidragene i denne boka gir et bilde av hvilke dilemmaer en står ovenfor. Boka er beregnet på fagfolk i kommunene og i spesialisthelsetjenesten, og kan også egne seg som lærebok i for studenter i helse- og sosialfag, samt brukere og pårørende som vil vite mer om emnet.

De forstyrrer for mye og tilslører det som egentlig er problemet. Det var likevel med eventyrene, at H.C. Andersen fikk den største suksessen, som vennen H.C.

Kompetansemål: Eleven skal kunne lytte og snakke om personer og handlinger i eventyr, lære de viktigste kjennetegnene for eventyr og bruke adjektiver. Beskrivelse: Dette opplegget passer til1.-5.

RELATERTE BØKER