De likeglade

De likeglade - Alberto Moravia | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alberto Moravia
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
De likeglade.pdf
ISBN
1411459256968

BESKRIVELSE

Michele er vitne til sin families kjedsommelige tilværelse. Morens elsker Leo, som kontrollerer den lille familien, er lei av elskerinnens evinnelige sjalusi og finner hennes unge datter Carla mer interessant. Carla selv er så desperat i sin kjedsomhet at hun griper enhver mulighet for avveksling. Michele ser hvordan moren og søsteren er dominert av Leo og av det borgerlige livets trivialiteter. Han kjemper en indre kamp mellom intens forakt som fordrer en reaksjon, og en fullstendig handlingslammende likegyldighet. I løpet av et par dager følger romanen de få karakterene i en dramatisk og på samme tid triviell konflikt med eksistensielle undertoner. Den italienske forfatteren Alberto Moravia var bare 21 år da han i 1929 debuterte med De likeglade, som blir sagt å være en forløper for den eksistensialistiske romanen.

I 1984 ble Bastianprisen for barne- og ungdomslitteratur opprettet. Begge priser utdeles normalt hvert år. Men i den norske kirke er de likeglade." Og på spørsmålet hvorfor, svarer han:" De har lullet seg inn i en forestilling om at dette er første skritt på veien mot en fri folkekirke.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ikke de som var likeglade og tok tingene lett, ikke de som tok etter verdens ryggesløshet, ikke de som egenrådig henga seg til det fordervede, falne kjøds ukristne lyster. jw2019.

RELATERTE BØKER