Våre sjeler om natten

Våre sjeler om natten - Kent Haruf | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kent Haruf
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Våre sjeler om natten.pdf
ISBN
3970993177868

BESKRIVELSE

ET MESTERVERK FRA EN PRISBELØNT FORFATTER En nydelig, bittersøt og inspirerende historie om søken etter mening og lykke i livet. Addie er enke og bor alene i et stort hus. En dag ber hun sin nabo, enkemannen Louis, om å komme å sove hos henne om natten. Begge har de levd lenge i tomme hus uten noen å snakke med. Den natten er starten på deres stille eventyr om vennskap og kjærlighet. Du vil aldri glemme denne bokperlen om hva som virkelig betyr noe i livet.

Addie er enke og bor alene i et stort hus. En dag ber hun sin nabo, enkemannen ... NSK 17BGR02X bearing in Bolivia.

Boka forteller om enken Addie og naboen Louis som blir «sjelevenner» seint i livet. De er begge alene etter at ektefellene er døde, de er ensomme, og finner ny glede og mening i tilværelsen ved å ha noen å snakke med om natten. Kjøp Våre sjeler om natten fra Bokklubber ET MESTERVERK FRA EN PRISBELØNT FORFATTER En nydelig, bittersøt og inspirerende historie om søken etter mening og lykke i livet.

RELATERTE BØKER