Stein saks papir

Stein saks papir - Naja Marie Aidt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naja Marie Aidt
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Stein saks papir.pdf
ISBN
6072625373239

BESKRIVELSE

Naja Marie Aidt, vinner av Nordisk råds litteraturpris, har skrevet en intenst urovekkende roman om å være et ordentlig menneske - og om å feile.Søsknene Thomas og Jenny vokste opp alene med faren, Jaques, en upålitelig, voldelig og usympatisk småkriminell. Nå er de blitt voksne, Thomas har lagt den traumatiske barndommen bak seg og etablert et ordnet liv med kone, hund, egen bolig og eget firma. Hans komplekse og høyst ambivalente forhold til søsteren Jenny er alt som minner om det tidligere livet. Inntil faren plutselig dør, i fengselet der han soner nok en straff.Farens død setter i gang en vev av hendelser, og sakte, men ubønnhørlig begynner livet til Thomas å falle fra hverandre. Han begynner å stille spørsmål om hvem han er, og hans forståelse av ekteskapet, familien, rett og galt blir satt under et ubehagelig press.Stein saks papir er et ømt og nådeløst portrett av en mann og den vestlige kulturs myter om menn, fedre og sønner. Men det er også et humoristisk gruppebilde av en stor og fargerik familie. En fortelling om sosial klatring, kjærlighet, sjalusi og hevn. Og om poesien som helende kraft.

To personer spiller mot hverandre, vanligvis om hvem som skal ta oppvasken eller hvem som må gå tur med bikkja. Stein saks Papir - St. Olavs gate 9 a, 7012 Trondheim, Norway - Rated 5 based on 25 Reviews "Kan på det sterkeste anbefales.

Papiret pakker inn steinen, derfor vinner papiret over steinen. Saksen ødelegges hvis den prøver å klippe i stein, så derfor vinner steinen over saksen.

RELATERTE BØKER