Saganett

Saganett Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Saganett.pdf
ISBN
6771861406349

BESKRIVELSE

Denne lærerveiledningen hjelper deg i gang med å bruke Saganett i undervisningen. I tillegg gir den en komplett oversikt over og beskrivelse av alle oppgavene du finner i nettressursen. Saganett er et multifunksjonelt digitalt læremiddel i norsk for ungdomstrinnet. Elevene kan velge blant over 400 spennende og unike oppgaver fordelt på om lag 1100 sider. Meny- og innholdsstrukturen gjør det lett for elevene å holde læringsmålene i fokus. Saganett er spesielt tilrettelagt for elever med ulike former for lærevansker. Men det er like mye et læremiddel for alle elever i ungdomsskolen og er laget for å brukes både i fellesskap og individuelt.

i ungdomsskolen og er laget for å brukes både i fellesskap og individuelt. Saganett.

Meny- og innholdsstrukturen gjør det lett for elevene å holde læringsmålene i fokus. Saganett er spesielt tilrettelagt for elever med ulike former for lærevansker. Skolebøker og andre læremidler i samfunnsfag, tysk, engelsk, norsk og matematikk for ungdomstrinnet 8-10 Saganett - lokalhistorie fra Myken.

RELATERTE BØKER