Kosmos 9

Kosmos 9 - John Harald Nomedal, Ståle Bråthen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Harald Nomedal, Ståle Bråthen
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Kosmos 9.pdf
ISBN
1782596192448

BESKRIVELSE

Kosmos 8-10 Kosmos samler fagene geografi, historie og samfunnskunnskap i én og samme bok. Dette gjør faget oversiktlig, lett tilgjengelig, tverrfaglig og prisgunstig. Kosmos har et nytt og tidsriktig design, og kommer med flotte illustrasjoner, gode tekster og varierte oppgaver og aktiviteter. Hvert kapittel begynner med en ingress som forteller hva kapitlet handler om, og som aktiviserer forkunnskaper. Rikt tekstmateriale legger et godt grunnlag for å arbeide med stoffet. Oppgavesettet er todelt: én del fokuserer på innholdskontroll, mens den andre delen oppfordrer elevene til å tenke selv og finne svar utenfor læreboka. Individuell fordypning, samtale, varierte arbeidsoppgaver og bruk av teknologi er en viktig del av undervisningsopplegget. Kosmos fokuserer på elevenes ulike forutsetninger for å lære, og lettlestbøkene er derfor et naturlig supplement. Kosmos 8-10 består av: - Elevbok - Elevbok lettlest - Digital elevbok - Lydbok - Ressursperm for læreren - Kosmos Utforskeren - Nettsted

Kosmos SF lærebok kommer i ny utgave til LK20. På nettstedet til Kosmos SF finnes blant annet: oppgaver; videoer til omvendt undervisning, øverst i menyen; programmeringskurs med Python, nederst i menyen; Velg kapittel i menyen til venstre. Kosmos 9 har tekster som gir deg hjelp til å lære.

Isbreer - Norsk Bremuseum har utstillinger om isbreer og klimaendringer. KOSMOS 9 Geografi: Natur- og kulturlandskapet i lokalsamfunnet, ressursproblematikk, maten på landjorda, maten i havet, energispørsmål Historie: Norsk historie fra 1814-1945, samenes historie, imperialisme og kolonier, første verdenskrig, mellomkrigstida, andre verdenskrig Kosmos 9 er ei lærebok i samfunnsfag for ungdomstrinnet. Den er skrevet med bakgrunn i Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2006.

RELATERTE BØKER