Ho sykla bort

Ho sykla bort - Solfrid Sivertsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solfrid Sivertsen
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Ho sykla bort.pdf
ISBN
2015008547955

BESKRIVELSE

Dramatikken i kvardagen. Solfrid Sivertsens noveller er sterke og lågmælte, med ein dramatikk som syd under overflata. Nokre av dei har synsvinkelen til barn: ein busstur vekk frå ein alkoholisert far, eit sakn etter ein stefar som er forsvunnen, ei veslesøster som har drukna, ei linje frå ei historie som har sett seg fast i hovudet. Andre noveller krinsar rundt minne som dannar utgangspunkt for historier om eit heilt livsløp: Ei kvinne har flytta heim til mor si etter eit samlivsbrot, ein mann er i ferd med å miste minnet på sjukeheimen, ei kvinne oppdagar at mannen har eit dobbeltliv. Felles for alle novellene er at dei har ein kvardagsleg og nedtona dramatikk og ei sårheit som skin gjennom hos hovudpersonane.

159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-Solfrid Sivertsens noveller er sterke og lågmælte, med ein dramatikk som syd under overflata. Ho sykla bort.

Passer for: Voksne Språk: Nynorsk Innleser: Ane Barmen. Hør utdrag Fra ... Solfrid Sivertsens noveller er sterke og lågmælte, med ein dramatikk som syd under overflata.

RELATERTE BØKER