Et skoleoffer

Et skoleoffer - Ellen Merethe Dunseth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Merethe Dunseth
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Et skoleoffer.pdf
ISBN
9605092951879

BESKRIVELSE

"Et skoleoffer" handler om en praktisk anlagt gutt som falt igjennom i teorien på skolen. Boken beskriver en sann historie og skildrer hvordan ei mor kjemper for sin sønn for at han skal lykkes i skolen ved å få bruke sine evner som en praktisk anlagt gutt. En intens og utrettelig kamp i et skolesystem som er så teorisert og har så lite muligheter for de praktiske flinke som heller faller inn under de "teorisvake" med behov for ekstra tiltak. Når så barneskolen er fyllt opp med mobbing og psykisk trakassering sier det seg selv hvor utfordrende det kan være for en elev å få tilegnet seg de nødvendige kunnskaper skolen skal gi.

Handlekurven er tom! En skole (gresk: σχολή, fritid) er en privat eller offentlig institusjon eller et lærested hvor lærere underviser i ulike fag, som regel for å gi barn og unge økte kunnskaper og legge grunnlaget for videre utdannelse og yrkesliv.På moderne norsk brukes betegnelsen skole om undervisningsinstitusjoner for barn og ungdommer fra grunnskole til videregående skole, men ikke om høyere ... Skolelederen har den viktigste men også den mest utfordrende jobben i norsk skole. Skolelederen er krumtappen i arbeidet med å bygge den gode skolen og for å sikre at all aktivitet er fundert på en solid felles plattform, med gode strategier for langsiktighet. Er skoleelever tilpasningsdyktige nok? Læring handler ikke bare om pugging, men om evnen til å endre mening når du får ny informasjon.

Dette er historien om Morten som i åtte år ble mobbet på skolen, uten at skolen grep inn. Det endte med at han drepte et menneske på en privat fest, og havnet i fengsel.

RELATERTE BØKER