Enter 10

Enter 10 - Elizabeth Diskin, Kirsti Grana Winsvold | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Diskin, Kirsti Grana Winsvold
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Enter 10.pdf
ISBN
6663979064385

BESKRIVELSE

Teacher's Book følger Learner's Book side for side. Den er intuitiv og oversiktlig og en trygg støtte for både den ferske og erfarne læreren. Hver side i Teacher's Book inneholder en faksimile fra samme side i Learner's Book. Rundt faksimilen finnes mange forslag til hvordan Learner's Book-oppgaver kan forenkles samt ekstra oppgaver og forslag til mer utfordring. Teacher's Book henviser også til Basic Skills og forteller hvordan læreren kan jobbe med Basic Skills opp mot Learner's Book.

Du ... Enter Gruppen er et boligeiendomsselskap! Det hele startet i 1966 som et entreprenørselskap og er videreført av dagens eier siden 2012. Navnet "Enter" representerer handlekraft og en sterk gjennomføringsevne.

Mens Learner's Book 8, 9 og 10 er årtrinnsbøker, er Basic Skills 8-10 en bok som følger eleven gjennom alle tre årene på ungdomsskolen. Enter 8-10, Basic Skills, Smartbok. Elevenes egen unike ressursbok hvor all tekst er lest opp av personer med engelsk som morsmål.

RELATERTE BØKER