Den svarte Audien

Den svarte Audien - Hermann Starheimsæter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hermann Starheimsæter
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Den svarte Audien.pdf
ISBN
6814816918258

BESKRIVELSE

Aslak, som vi kjenner frå fjorårets bok av same forfattar, -Bang! sa Big, er i trøbbel igjen. Gutane på Øyra er etter han. Sjølv trur han at grunnen må vera at han ikkje har nokon far til å forsvara seg. Heldigvis dukkar den litt spesielle venen hans, som kallar seg Big, opp då han trengst som mest. Saman med han og systra Anna, som er både sur og søt, greier Aslak etter kvart å ta opp kampen mot dei farlege gutane på Øyra, som for eksempel brenner folk på bål. Og kanskje er han på sporet etter far sin også. I alle fall har det dukka opp ein mystisk svart Audi i nabolaget, og denne vert ein viktig brikke i den spennande handlinga.Boka er gjennomillustrert av elevane i 6. klasse ved Ljøsne skule i Lærdal i Sogn.Alder: fra 9 år

Svartedauden antas å ha fått navnet sitt etter fargen på kroppen til mange av de pestdøde, men er også kalt for «den store manndauden» i Norge. De skulle prøvekjøre den svarte Audien som skulle brukes i ranet. Hoen har tidligere forklart at han ikke husker om han har lånt ut bilen sin denne dagen.

Dødspillen (Den store djevelkrigen 3) Kenneth Bøgh Andersen 39,- Veil. pris 241,- Spar.

RELATERTE BØKER