Syndens pris

Syndens pris - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Syndens pris.pdf
ISBN
7915394958929

BESKRIVELSE

Oslo, våren 1353. I ensom angst ligger Ingebjørg i en klostercelle og føder sitt uekte, farløse barn - frukten av alle hennes lyster - og straffen for alle hennes synder.Nonneseters mektige abbedisse strammer grepet om den ulydige novisen hun har i sin vold. Ingebjørg frykter for sitt liv. I sin fortvilelse appellerer hun til den unge presten sira Jacob, som har et godt hjerte, men en svak sjel. Ingebjørg trenger hjelp til å bli kvitt onde fru Thora en gang for alle. Men i kulissene lurer en annen fiende ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202337865 Kjøp 'Syndens pris' av Ann-Christin Gjersøe fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202320843 Kjøp Syndens pris fra Cappelendamm Greger Langaard bedyrer at han aldri har forfulgt Abelone, og hun tror ham.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202320843 Kjøp Syndens pris fra Cappelendamm Greger Langaard bedyrer at han aldri har forfulgt Abelone, og hun tror ham. Men å gifte seg med ham av plikt, som faren antyder, kan hun ikke få seg til.

RELATERTE BØKER