Sykkeltyven

Sykkeltyven - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Sykkeltyven.pdf
ISBN
5393141801392

BESKRIVELSE

Allerede på barneskolen løser Frank og Joe Hardy mysterier med vennene sine! Hvem tok sykkelen? Det årlige junior-sykkelløpet står for døren, og Frank og Joe har planer om å vinne! Men idet Frank nærmer seg målstreken, kjører han over en spiker og punkterer. Det virker som om dagen ikke kan bli verre - men så forsvinner sykkelen! Og tyven kan være hvem som helst. Klarer Frank og Joe å løse saken og få Franks sykkel hjem? Nye fortellinger! For gutter og jenter fra 6 år. Oversetter: Astrid Martinussen Almaas

Sykkeltyven; Aldersgrense 12 år; 46 min; Norsk dramaserie. Den polske akademikeren Tomasz er i Norge for å finne den ukjente faren sin, men det går ikke så veldig bra.

- Syklene har aldri vært dyrere. Til tross for at stadig flere nå sykler året rundt, ser forsikringsbransjen årlig en tyveritopp i april og mai. Forsvarer Ove Andersen var opptatt med å forsvare lovbryteren i tinghuset i Arendal da en annen lovbryter stjal sykkelen som var parkert utenfor.

RELATERTE BØKER