Skrivepedagogikk

Skrivepedagogikk - Alf Gunnar Eritsland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Gunnar Eritsland
DIMENSJON
7,71 MB
FILNAVN
Skrivepedagogikk.pdf
ISBN
9924612533723

BESKRIVELSE

Forfattaren gir ei innføring i skrivepedagogikk og ser på metodiske metodar for korleis man blant anna kan bruke IKT i skriveopplæringa. Han ser også på kva for slags utfordringar ein får i dei fleirkulturelle klasseromma. Boka er skriven for studentar og lærarar innanfor skoleverket. Med litteraturliste og register.

Når elevene skriver på nynorsk, både som hovedmål og sidemål, bør skriverammene være på nynorsk. Kjøp Skrivepedagogikk fra Bokklubber Forfattaren gir ei innføring i skrivepedagogikk og ser på metodiske metodar for korleis man blant anna kan bruke IKT i skriveopplæringa. Han ser også på kva for slags utfordringar ein får i dei fleirkulturelle klasseromma. Retorisk skrivepedagogikk.

april 1967 i Odense i Danmark) er medieviter, kommunikasjonsrådgiver og professor i retorikk og visuell kommunikasjon ved Universitetet i Bergen.Han har også jobbet som professor i retorikk ved Södertörns högskola i Sverige, samt som gjesteforsker ved University of California, Berkeley og gjesteprofessor ved Northwestern University (Chicago). En god skrivepedagogikk bør legge vekt på å utvikle skriveferdigheter som 1) ivaretar skrivingens formidlingsaspekt gjennom å utforme meningsfylte tekster, 2) legger vekt på fonologiske og ortografiske staveferdigheter og som 3) legger vekt på skriving som et ledd i det å lære. Skrivepedagogikk på norsk prosessorientert skriving i teori og praksis. Torlaug Løkensgard Hoel.

RELATERTE BØKER