Skomakerverkstedet; butikk, bedrift, bransje

Skomakerverkstedet; butikk, bedrift, bransje - Kirsti O. Freding, Bjørn Brænd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti O. Freding, Bjørn Brænd
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Skomakerverkstedet; butikk, bedrift, bransje.pdf
ISBN
2098766700506

BESKRIVELSE

En skomaker må kunne forene håndverksmessig kvalitet med krav om tempo og lønnsomhet. Denne boka gir innsikt i aktuelle bedriftsøkonomiske emner, kvalitet, arbeidsmiljø, kundebehandling, lov og rett.Boka er godkjent til bruk i opplæring i skomakerfaget, og dekker målene i læreplanen for fagene bedriftslære, bransjelære og butikkarbeid.

Uansett hva du selger, hjelper vi deg med å ta betalt på en enklere måte, slik at du kan fokusere på din bedrift. Smarte butikker.

NACE-bransje: 47.710 Butikkhandel med klær ... For andre år på rad har ice blitt kåret til beste kundesenter i Norge, både på tvers av bransje og innen kategorien mobil. Fem tips for effektive nettmøter.

RELATERTE BØKER