Sjøgløtt

Sjøgløtt - Jeanette Semb | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanette Semb
DIMENSJON
12,69 MB
FILNAVN
Sjøgløtt.pdf
ISBN
2078696561793

BESKRIVELSE

Sankthansfesten i Badeparken tar en svært dramatisk vending da døtrene til Emma og Viktoria blir bortført og funnet i en båt som driver ute på fjorden. Etter en nervepirrende redningsaksjon lykkes man å få brakt småpikene til land, men i hvilken forfatning? En ny epoke tar til for Anna og Kristian da de etter en enkel vielse flytter til Son og tar over det lille hotellet Sjøgløtt. Snart er det første skoledag for Jenny, og med prøvelsene fra skolen i Drøbak som et vondt minne, er både Jenny og Anna svært spent. - Jeg er så glad for at vi flyttet hit. Se på Jenny, hun virker gladere etter at vi kom. Selv om jeg vet at hun gruer seg til sin første dag på den nye skolen. - Jeg er også glad for at vi flyttet. Det var en klok beslutning. Og jeg er sikker på at Jenny vil finne seg godt til rette på ny skole. Hun er en søt og sjarmerende jente som de andre barna helt sikkert vil like. - Jeg håper det, sa Anna og kjente en flik av bekymring igjen.

Silkematt, glans 07; Akrylforsterket PVA. Enkel og rimelig oppussing; Dekker godt, spruter lite og tørker raskt Soverommet er malt med Sens 5225 Sjøgløtt, en behagelig turkis tone med friske hint.

Leie av både sykler og båt kan ordnes på huset. Anbefalinger av aktiviteter og restauranter i Kristiansand får du mer enn gjerne hjelp med. Sammenlign hotellpriser og finn den laveste prisen for Sjøgløtt Hotell Hotell i Kristiansand.

RELATERTE BØKER