Reisen til julestjernen

Reisen til julestjernen - Sverre Brandt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Brandt
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Reisen til julestjernen.pdf
ISBN
1301715766837

BESKRIVELSE

Reisen til Julestjernen er en klassisk julefortelling som har gått sin seiersgang både på scene og på film. Sverre Brandt skrev også teksten ut som bok, som forelå allerede i 1925, vakkert illustrert av Oliver Nerland. Boken har gledet store og små i over 90 år og bidratt til å skape julestemning i de tusen hjem.

Det hviler en forbannelse over landsbyen. Directed by Ola Solum. With Hanne Krogh, Knut Risan, Bente Børsum, Ingrid Larsen.

Et slott med tårn og spir kneiser over en liten middelaldersk landsby, omgitt av tykke murer. På slottet bor den lille kongefamilien - far, mor og datter - med sitt hoff. Jeg har aldri sett 1976-filmatiseringen av Reisen til julestjernen, kun glimt på tv-skjermen i forbifarten på julaften.Jeg kan altså ikke sammenligne den Nils Gaup-regisserte nyinnspillingen med originalen.

RELATERTE BØKER