Pedagogisk ledelse i barnehagen

Pedagogisk ledelse i barnehagen - Tonje Skoglund, Pia Sundvall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonje Skoglund, Pia Sundvall
DIMENSJON
5,30 MB
FILNAVN
Pedagogisk ledelse i barnehagen.pdf
ISBN
8267320724852

BESKRIVELSE

Alle som arbeider som pedagogiske ledere og leder det øvrige personalet, har et viktig ansvar for å styrke og utvikle det faglige innholdet i barnehagen.Forfatterne beskriver faglige reflekterende ledelsesprosesser i barnehagen, og introduserer begrepet faglegging om disse prosessene. Det å reflektere sammen styrker de ansattes faglighet. Barnehagelæreren besitter spesialkunnskaper om barnehagepedagogikken, og har derfor et særlig ansvar for å øke den faglige kunnskapen internt i barnehagen. I boka knyttes barnehagefaglig teori nært til barnehagens indre liv. Boka er skrevet for barnehagelærere og studenter i barnehagelærerutdanningen.«En reflektert og velskrevet bok om utfordringene pedagogiske ledere møter i hverdagen.» Kristin Holte Haug i Første steg nr. 3, 2018.

Ledelse og styring av utvikling, ... Parallelt arbeider deltagerne med et aksjonsbasert utviklingsarbeid i egen barnehage. Studiet har fokus på ledelse av utviklingsprosesser i barnehagen, og legger vekt på tett tilknytning mellom teoristudier og praksisfelt.

Pages: 176; Language: Bokmål; ISBN: 9788215028828; Publication date: 27.10.2017; Book group: 215; Alle som arbeider som pedagogiske ledere og leder det øvrige personalet, har et viktig ansvar for å styrke og utvikle det faglige innholdet i ... Styrer. Styreren er gitt det daglige ansvaret i barnehagen; pedagogisk, personalmessig og administrativt.

RELATERTE BØKER