Opplæringsbok for helsefagarbeideren

Opplæringsbok for helsefagarbeideren - Unni Bjarkøy, Hanne Enger Jenssen, Ingvild Skjetne | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Bjarkøy, Hanne Enger Jenssen, Ingvild Skjetne
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Opplæringsbok for helsefagarbeideren.pdf
ISBN
2601550752934

BESKRIVELSE

Gjør lærlinger og praksiskandidater kjent med arbeidsplassen og arbeidsoppgavene:Et dokmentasjonsverktøyKonkretiserer Vg3-målene i ulike arbeidsoppdrag som er typisk for yrketHar skjema for logg og planleggingInnøver gode arbeidsvanerMed Smartbok...

Kroppsøving Boka er en videreføring av PTF-boka for helse- og sosialfag, og er en arbeidsbok som skal hjelpe deg til å holde orden og oversikt over opplæringen innenfor kompetansemålene i læreplanen. Den innehold Opplæringsbok for helsefagarbeideren Opplæringsboka har samme oppbygning som PTF-boka.

Opplæringen i lærefaget skal utvikle evnen til å møte mennesker med ulik kulturell bakgrunn i ulike livs­situasjoner og med ulik evne og mulighet for ... Opplæringsbok for helsefagarbeideren; vg3 : Forfatter: Unni Bjarkøy, Hanne Enger Jenssen, Ingvild Skjetne: Utgivelsesdato: 2013-09-24 : Utgave: Serie: Opplæringsbok : Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.

RELATERTE BØKER