Musikkisum 1-2

Musikkisum 1-2 - Liv-Astrid Egge, Morten Sæther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv-Astrid Egge, Morten Sæther
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Musikkisum 1-2.pdf
ISBN
6606757237078

BESKRIVELSE

Lærerens bok er utgangspunktet for undervisningen. Boka er delt inn etter hovedemnene for musisering, komponering og lytting. I tillegg til en generell metodisk del finner du en grundig beskrivelse av alle undervisningsoppleggene, supplerende tekster og alle noter og sangtekster med henvisning til cd-ene. Til Lærerens bok 1-2 følger det også med en samling fargetransparenter til et utvalg av oppleggene.

«Fint at jeg traff deg», «Skal vi være venner?») Regler med klapp Musikkisum s. 72 Sanger og rim og regler med tema høst Musikkisum 1-2: Sommerdag med lyn og torden Stor bølge, liten bølge Lydtur i naturen -Egne komposisjoner med utgangspunkt i rytme, tekst eller melodi Berg og dalbane, Msum 1-2 Melodibevegelse leksj.

Musikkisum 1-2. 0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå.

RELATERTE BØKER