Gutten på toppen av fjellet

Gutten på toppen av fjellet - John Boyne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Boyne
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Gutten på toppen av fjellet.pdf
ISBN
5539516937729

BESKRIVELSE

Hva skjer med et foreldreløst barn som blir tatt inn under Adolf Hitlers vinger? Da Pierrot blir foreldreløs, må han flytte fra hjemmet sitt i Paris og begynne et nytt liv hos tanten Beatrix, som er hushjelp i en rik husholdning høyt oppe i de tyske fjellene. Det er ikke vanlige tider. Året er 1935, og andre verdenskrig nærmer seg med stormskritt. Og det er ingen vanlig husholdning heller, for stedet er Berghof, Adolf Hitlers landsted. Snart blir Pierrot tatt under Hitlers vinger, og kastes ut i en ny verden som stadig blir farligere: en verden preget av frykt, hemmeligheter og forræderi, en verden han kanskje aldri vil klare å unnslippe.Sterk roman fra forfatteren av bestselgeren Gutten i den stripete pyjamasen. En bok som er vanskelig å legge fra seg, og umulig å glemme.«For å forstå akkurat hvor bra denne boken er, må du lese den selv. (...) Gutten på toppen av fjellet er rett og slett en klassiker.» HILDE MATRE LARSEN, MAGASINET BOK

Sterk roman fra forfatteren av bestselgeren Gutten i den stripete pyjamasen. En bok som er vanskelig å legge fra seg, og umulig å glemme.

Lærerik. Spennende. Gutten på toppen av fjellet er en interessant og fin annerledes måte å lære om andre verdenskrig spesielt for barn, akkurat som hans tidligere roman Gutten i den stripete pyjamasen, uten å være belærende som mange slike bøker som handler om krigen kan være til tider. Gutten på toppen av fjellet.

RELATERTE BØKER