Der solen aldri går ned

Der solen aldri går ned - Berit Elisabeth Sandviken | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Elisabeth Sandviken
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Der solen aldri går ned.pdf
ISBN
3019649599880

BESKRIVELSE

«Hvor mange barn har ikke presten døpt uten først å granske foreldrenes ekteskapelige hemmeligheter? Hvor ofte spør du barnefedrene hvorvidt de har spilt kort og jukset i eiendomshandel, eller hvem av dem som har flyttet grenseskillet mellom seg og grannen?» «Jeg spurte bare ...» «Tør presten be om håndsopprekning for å få vite hvor mange det er som har måttet tåle slag og forakt, eller selv har slått og fornedret enten kone eller barn? Tør du be alle som er syndfrie og rene, om å kaste den første steinen på meg, her jeg står?»

Artikkelen er over 13 år gammel Det er ikke i religiøs ... Det het seg en gang at solen aldri gikk ned over det britiske imperiet, rett og slett fordi det strakte seg over så store deler av verden at solen alltid skinte et eller annet sted. Solen, eller Sola, (symbol:) er betegnelsen på stjernen som er sentrum i solsystemet hvor Jorden og andre kjente objekter (planeter, asteroider, meteoroider, kometer og støv) går i bane rundt. Den er nesten perfekt kuleformet (sfærisk) og består av varm plasma sammenvevd i magnetfelt.

Lover du å vekke meg før vi lander? Jeg må se hvordan det ser ut fra himmelen også. Så sovner han.

RELATERTE BØKER