Visste du at-? Gris.

Visste du at-? Gris. Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Visste du at-? Gris..pdf
ISBN
1115550300475

BESKRIVELSE

Visste du at grisen ikkje kan sjå oppover? Visste du at grisen rullar seg i søla for å kjøle seg ned? Og at søla beskyttar grisen mot sol og insekt? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om grisen. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar av Anna Fiske.Nøff! Visste du at ...? Gris er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Kort om handlinga i bøkene: I denne faktabokserien kan ein lese morosame og overraskande fakta om grisen, kua og sauen. Visste du at-?: gris; Språk: Språk: Norsk (Nynorsk) Hylleplassering: 636.4 F; Klassifikasjon: 636.4; Emne: Griser; Serie: Leseland; År: 2018; Noter: I denne boka får ein mange morosame og overraskande fakta om grisen. Blant anna at grisen rullar seg i søla for å kjøle seg ned, at søla beskyttar grisen mot sol og insekt, eller at grisen ... Visste du at-?: gris; Eksemplarstatus: 1/4; Språk: Språk: Norsk (Nynorsk) Klassifikasjon: 636.4; Emne: Griser; Serie: Leseland; År: 2018; Noter: I denne boka får ein mange morosame og overraskande fakta om grisen.

Visste du at grisen ikkje kan sjå oppover? Visste du at grisen rullar seg i søla for å kjøle seg ned? Og at søla beskyttar grisen mot sol og insekt? I.. Visste du at grisen rullar seg i søla for å kjøle seg ned? Og at søla beskyttar grisen mot sol og insekt? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om grisen. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning.

RELATERTE BØKER