Songbok for hesten

Songbok for hesten - Arne Ruset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ruset
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Songbok for hesten.pdf
ISBN
9689731971031

BESKRIVELSE

Haugmann, som er forteljaren av denne soga, livnærer seg som epledyrkar i ei større bygd på Nordvestlandet. Han er diagnostisert som sinnsjuk, og blir handsama deretter. Songbok for hesten handlar om sjukdom på sinnet. Samstundes er det ei bygdekrønike, frå sekstitalet og nokre tiår framover, som skildrar hovudpersonen sitt samvær med broren Karstein, hesten Lykke, naboen Rolf Røys og mange fleire. Eitt spørsmål melder seg undervegs i teksten: Er det slike som Haugmann, eller er det dei såkalla normale, som er dei mest galne?

Read reviews from world's largest community for readers. Songbok for hesten. Arne Ruset.

Samstundes er det ei bygdekrønike, frå sekstitalet og nokre tiår framover, som … LES MER skildrar hovudpersonen sitt samvær med broren Karstein, hesten Lykke, naboen Rolf Røys og mange fleire. Eitt spørsmål melder seg ... Kjøp 'Songbok for hesten, roman' av Arne Ruset fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER