Opp av sofaen

Opp av sofaen - Mona Mathisen, Ann Sissel Jenssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Mathisen, Ann Sissel Jenssen
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Opp av sofaen.pdf
ISBN
9289350951642

BESKRIVELSE

Drømmer kan bli virkelige, uansett hvor fjerne og svevende de virker. Denne boka handler om å gjøre en drøm virkelig, om å kaste seg utpå. Mona Mathisen og Ann Sissel Jenssen er to single mødre som møttes i et felles ønske: å krysse Grønland. Drømmen kunne vært en annen, det største var uansett å komme seg opp av sofaen og begynne på den lengste turen - nemlig forberedelsene. Det er en slitsom og likevel svært givende prosess å la være å legge seg på sofaen og slappe av etter jobb. Denne boka handler om hvordan to helt vanlige damer klarer å målrette kampen mot elementene på hjemmebane for å realisere drømmen sin. Alt sammen handler om å ta valg. De valgene som til sammen utgjør livet ditt.

I 2016 ble det satt deltakerrekord med over 100 voksne deltakere samtidig som også over 100 barn deltok i løpet. Rekordmange deltakere. TV 2-anker Ingrid Halstensen: - Det har fått meg opp av sofaen .

Ellers er jeg stor tilhenger av middagshvil - det gir meg masse overskudd til å finne på ting om kvelden. Derfor er det så vanskelig å komme seg opp av sofaen Hjernen din er kan være bygd for latskap. Ingrid Spilde journalist.

RELATERTE BØKER