Norsk for yrkesfag 1

Norsk for yrkesfag 1 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 1.pdf
ISBN
5386554232321

BESKRIVELSE

Læreboka Norsk for yrkesfag 1 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene. Norsk for yrkesfag legger stor vekt på å formidle norskfaget til elever på ulike faglige nivåer. "Kapitlet i korttekst" er en kort oppsummering foran hvert kapittel som hjelper elevene i gang. Tekstsamlingen er stor og variert med et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur. Her finner du både klassiske og nyere tekster. Flere av tekstene er lettleste, og noen tekster er knyttet til ulike yrkesfagmiljøer.

Her finn du både klassiske og nyare tekstar. Nivå 1. Kontakt Basis - norsk for yrkesfag.

Les bedre! Skriv bedre! Uttrykk deg bedre muntlig! Tett på er norskverket for yrkesfageleven som ønsker tett oppfølging i skriving, lesing og muntlige ferdigheter. Kjøp 'Signatur 1, d-bok, Norsk for vg1 yrkesfag' av Øyvind Andresen fra Fagbokforlaget. Norsk, Vg1 yrkesfaglege utdanningsprogram: Nordsamisk: Dárogiella: Engelsk: Norwegian: Fagkode: NOR1204 (gjeldende) Erstatter fag NOR1001 - Norsk, Vg1 yrkesfaglige utdanningsprogram, skriftlig. Gjeldende læreplan for faget Læreplan i norsk (NOR1-05) Fant du det du ... Ressurser for norsk.

RELATERTE BØKER