Krater

Krater - Marlen Ferrer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marlen Ferrer
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Krater.pdf
ISBN
9984811382529

BESKRIVELSE

En følelse av undergang og et bittelite håp Bo våkner en onsdag i Oslo, ved siden av ham ligger en ung kvinne han traff på bar kvelden i forveien. Han går ut for å kjøpe kaffe og regner med at hun går sin vei mens han er borte. Da han kommer tilbake, er leiligheten hans sprengt i filler. Terrorgjerningen er begått av den unge Aldin i etasjen under - Aldin med den varme kroppen, den myke huden og de sinte øynene. Bos plutselige hjemløshet setter i gang en voldsom tankestrøm i ham. Det handler om mennesker, om den avstanden som alltid finnes mellom oss. Om hvor lite vi kan vite om hverandre. Om skam og skriving. Og over det hele en stemning av Oslo i november, av en følelse av at det viktigste er forbi, eller kanskje aldri fantes, av undergang og et bittelite håp.

Det ligger utenfor kysten av India og asteroiden kan ha vært over 4 mil i diameter. Vi fant 216 synonymer til KRATER. krater består av 2 vokaler og 4 konsonanter.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Krater. 627 liker dette.

RELATERTE BØKER