Håpets skygge

Håpets skygge - Kathryn Cushman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathryn Cushman
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Håpets skygge.pdf
ISBN
1961002457610

BESKRIVELSE

Håpets skygge er fortellingen om Alisa Stewart som modig kjemper for sin familie og gudstro etter at en tragedie har rokket deres trygge forstadsidyll. En engasjerende og varm fortelling om en mors slitesterke kjærlighet. "Cushmans roman er en dypt rørende fortelling om en mors kamp for sin sønn. Denne 'page-turneren' vil du ikke glemme med det første." Romantic Times Book Reviews "Cushman makter å ta for seg alvorlig tematikk og veve den inn i en underholdende fortelling. Ingen mor vil klare å lese denne boken uten å spørre seg selv om også hun ville ha strukket seg like langt som Alisa dersom hun var i hennes sko ... En bok det er vanskelig å legge fra seg og som får en til å reflektere over sin egen rolle som barn og forelder. Håpets skygge er et godt bokvalg." Violet Nesdoly, Blogcritics.org Om Waiting for Daybreak [2008]: "Lesere av Kingsbury og Picoult vil elske den rørende fortellingen." Romantic Times Book Reviews

Vindens skygge (2001), ... For deg som vil vite hva som skjer på Sørlandet. Jærkysten - håpets sted. Der det er tare, er det liv.

«Alisa Stewart?» Barns møter med digital teknologi last ned PDF Mari-Ann Letnes Helse Sør-Øst har i tillegg sendt et brev til Håpets Dør hvor de har bedt om svar på flere punkter tilknyttet driften. Oppgitt .

RELATERTE BØKER