Hånd i hånd

Hånd i hånd - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Hånd i hånd.pdf
ISBN
3904230784111

BESKRIVELSE

Lykken er stor. Kajsa og Victor elsker hverandre, og Kajsas svangerskap går bra. Amalie og Ola gleder seg til å bli foreldre igjen, og svartebøkene er borte for godt. Stemningen i Finnskogen letter - endelig er det fred fra alt det onde. Men en dag faller Victor livløs om på veien ... Kajsa gråt og kjente en usigelig smerte fare gjennom henne. Så vond og tung at hun følte at hjertet ble delt og kvestet. Hennes Victor kunne ikke være døende. «Så, så, kjære Kajsa. Nå må du ta det med ro,» sa doktoren. Kajsa tørket tårene og forsøkte å ta seg sammen. Det var vanskelig. Hele tiden så hun Victor for seg der han sprang nedover kjerreveien og falt om. Hele tiden hørte hun stemmen til doktoren. Det er strupehoste. Sykdommen kan være dødelig.

Lise og Anders er et par i 30-årene som kjemper med forholdet sitt, så de bestemmer seg for å få hjelp av en parterapeut. Gjennom terapien følger vi dem gjennom opp- og nedturer, i gode og vonde dager.

Vi tror på investeringar i människors förmåga och individens egen handlingskraft att själva förändra sin och familjens livsvillkor. Hand in hand definition is - with hands clasped (as in intimacy or affection). How to use hand in hand in a sentence. Slik kan vi gå hånd i hånd med Gud gjennom livet.

RELATERTE BØKER