Grunnleggende konstruksjonslære

Grunnleggende konstruksjonslære - Øistein Vollen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Vollen
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Grunnleggende konstruksjonslære.pdf
ISBN
3592374147993

BESKRIVELSE

Denne boka krever grunnleggende kunnskaper i mekanikk. Den viser hvordan mekanikken anvendes i forbindelse med konstruksjoner, og gir en innføring i de prinsippene som er lagt til grunn for dimensjonering av konstruksjoner i tre, betong, mur og aluminium. Boka er ajourført etter Norsk Standard, og inneholder arbeidsoppgaver med løsningsforslag.

• ha grunnleggende forståelse av og kunnskap til å bestemme lastvirkninger i de vanligste konstruksjoner • ha forståelse for samvirke mellom betong og armeringer i et slakkarmert betongelement Forkunnskaper - Konstruksjonslære (For elev og lærer) 11 Definisjoner, begreper 11 Tegning som språk 12 (3) Grunnleggende krav til byggverkets mekaniske motstandsevne og stabilitet, herunder grunnforhold og sikringstiltak under utførelse og i endelig tilstand, kan oppfylles ved prosjektering av konstruksjoner etter Norsk Standard NS-EN-1990 Eurokode: Grunnlag for prosjektering av konstruksjoner og underliggende standarder i serien NS-EN-1991 til NS-EN-1999, med tilhørende nasjonale tillegg. Kurset gir i hovedsak en grunnleggende forståelse av til å konstruere prinsipper av stålelementer i bruk-, brudd- og utmattingsgrensetilstand alt etter Eurocode og Norsk standard. Kurset tar også for seg noen casestudier.

Videre gjennomgås alle de vanligste konstruksjons-elementer i ulike bæresystemer. Konstruksjonslek er eksperimentering med gjenstander og bygging med ulikt konstruksjonsmateriale. Denne leken er typisk for barn fra 2- 6 år. 14.30-14.50 Grunnleggende prinsipper for utførelse av jekking Forarbeid, planlegging og utførelse Roger Knutsen, Gamle3 Hus, Bergen ...

RELATERTE BØKER