Fremmedlegemer

Fremmedlegemer - Cynthia Ozick | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cynthia Ozick
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Fremmedlegemer.pdf
ISBN
4007016231679

BESKRIVELSE

"Fremmedlegemer" fører tanken til Henry James' romaner, både stilistiskt og tematiskt. Det er et bevisst grep fra Cynthia Ozick, som lenge har vært interessert i sin store forgjengers forfatterskap.Handlingen i denne romanen utspiller seg i Paris og kretser omkring en håndfull amerikanere som forsøker å finne seg selv i den evige stad. "Fremmedlegemer" gir et voldsomt og hjerteskjærende innsyn i kjærlighetens irrganger: Hvordan den kan styres og misbrukes, være fortjent og dyrket eller rett og slett tapes helt og fullt. Med stor psykologisk finesse fanger forfatteren sine personers møte med livet i en fremmed verden.

- Det vanlige er å operere det ut med én gang. Jeg vil rette en varm takk til Media Hagen for deres datatekniske innsats og hjelp til å videreføre mine førstehjelpsider på forstehjelp.net etter at Telenor la ned Min hjemmeside. Uten deres hjelp, hadde mine førstehjelpssider på nett blitt borte.

Magneter som ligger forskjellige steder i tarmen kan medføre at tarm interponeres og gi trykknekroser, blødning og perforasjon. Fremmedlegemer i halsen Mindre barn putter gjerne ting i munnen. I tillegg til små leker eller små gjenstander kan barnet også få mat i vrangstrupen.

RELATERTE BØKER