Drømmedagbok

Drømmedagbok - Victoria Durnak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Durnak
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Drømmedagbok.pdf
ISBN
3704527862180

BESKRIVELSE

Drømte at jeg kjørte bil for å snakke med ei dame om hvorfor hun ikke hadde barn.Var det fordi hun ikke hadde lyst, eller fordi hun ikke fikk det til?Jeg bodde i et ubehagelig land, men vet ikke hva problemet var.I 2016 ble Victoria Durnak mamma for første gang. Mens hun gikk gravid, førte Durnak drømmedagbok fordi du drømmer mer når du bærer på et barn. Kanskje fordi du for en kort periode har mer enn én hjerne?

I 2016 ble Victoria Durnak mamma for første gang. Posted in Drømmedagbok, Om meg og mitt on mars 12, 2008| 36 Comments » Jeg drømte at søstrene mine vekket meg med bursdagssangen, og at de hadde kjøpt massevis av store pilatesballer i presang. Det hadde Mr.Jackson, også, og han ble sur av at søstrene hadde stjålet den geniale gaveidéen hans. Jeg har drømmedagbok, men har ikke skrevet i den siden januar fordi det har skjedd så mye siden da som har gjort at jeg ikke har hatt tid.

Var det fordi hun ikke hadde lyst, eller fordi hun ikke fikk det til? Jeg bodde i et ubehagelig land, men vet ikke hva problemet var. I 2016 ble Victoria Durnak mamma for første gang. Posted in Drømmedagbok, Om meg og mitt on mars 12, 2008| 36 Comments » Jeg drømte at søstrene mine vekket meg med bursdagssangen, og at de hadde kjøpt massevis av store pilatesballer i presang.

RELATERTE BØKER