Drømmedagbok

Drømmedagbok - Victoria Durnak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Durnak
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Drømmedagbok.pdf
ISBN
4345367646035

BESKRIVELSE

Drømte at jeg kjørte bil for å snakke med ei dame om hvorfor hun ikke hadde barn.Var det fordi hun ikke hadde lyst, eller fordi hun ikke fikk det til?Jeg bodde i et ubehagelig land, men vet ikke hva problemet var.I 2016 ble Victoria Durnak mamma for første gang. Mens hun gikk gravid, førte Durnak drømmedagbok fordi du drømmer mer når du bærer på et barn. Kanskje fordi du for en kort periode har mer enn én hjerne?

Av Testosteron, April 27, 2013 i T-X. Anbefalte innlegg.

tilbud på ... Det er naturligvis best å få med så mange detaljer som mulig: Omgivelser, stemninger, personer, følelser - alt man kan sette ord på. Desto lenger du fører drømmedagbok, desto lettere vil det være å huske drømmene dine.

RELATERTE BØKER