Det store eventyret

Det store eventyret - Jan Kjærstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Kjærstad
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Det store eventyret.pdf
ISBN
9553519376534

BESKRIVELSE

En bok breddfull av eventyr, i alle betydninger av ordet. Men først og fremst handler den om kjærligheten, og om hvordan en mann møter en kvinne som er totalt annerledes og på grunn av henne blir tvunget ut av sitt komfortable univers. Han finner seg stadig i ukjente situasjoner, og alle han spør kan fortelle motstridende historier om hvem hun er. Underveis dumper han over en veldig eventyrsamling som viser seg å kunne bli selve nøkkelen til å vinne henne. Men skal han klare det, må han først løse dens store gåte.

Å være aktiv i dette miljøet, å bli ett med naturen og bli forført av dufter, lyd og lys, samtidig som man blir utfordret av vær og vind. Det store eventyret, Fornebu. 105 likes · 1 talking about this.

En liten førjulsspøk i gammeldags kafémiljø, en underlig historie fra Tahiti - med uventet utgang. En stresset kvinne går innom en restaurant lille julaften. Eventyr er korte fortellinger som har levd i muntlig tradisjon uten navngitt forfatter.

RELATERTE BØKER