Blomster i skog og mark

Blomster i skog og mark - Leif Ryvarden | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Ryvarden
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Blomster i skog og mark.pdf
ISBN
9264033051412

BESKRIVELSE

Fra tidlig om våren til sent om høsten er vi omgitt av blomster, på balkongen, i hagen, parken eller i skog og mark. Likevel er nok ikke alle helt sikre på hvordan en blomsterplante egentlig «virker», og det kan du lese om i denne boken.Plantene står jo stille, og må derfor ha hjelp av vann, vind og insekter hvis det skal bli frø og frukt om høsten. Her kan du lære om hvordan blomstene tilpasser seg for å lokke insektene, som skal ha noe igjen for det arbeidet de gjør. Også om høsten, når frøene skal ut i verden, må blomstene ha mange hjelpere, og her er det både vind, vann og mange fugler og dyr som utfører arbeidet. I denne boken tar vi for oss om plantene som vokser i skog og mark og i vann og myr.Blomster i skog og mark er den tredje boken i serien Faktums naturbøker for barn, som tidligere er utgitt i Ryvardens populære serie Norsk naturleksikon for barn. Vil du vite mer om blomster, kan du lese Blomster fra strand og eng i samme serie.

I denne boka kan du lære om hvordan blomstene tilpasser seg miljøet de lever i for å lokke til seg insektene, og om hvordan de benytter seg av vind, vann.. Naturbok med plastomslag. Foto og beskrivelse av 464 planter.

Pris kr 157 (spar kr 22). Se flere bøker fra Leif Ryvarden. Blomster i skog og mark ebok - Leif Ryvarden .pdf.

RELATERTE BØKER